forum młodzieży czarnkowskiej
Temat skierowany zapewne bardziej do męskiego grona forumowiczów, ale kto wie, może są między nami dziewczyny, które lubią sobie w coś pyknąć. No więc w jakie gatunki gracie ? A może jakieś konkretne tytuły ? W co ostatnio graliście ? No i na jakim sprzęcie gracie ?
więc jeśli chodzi o sprzęta to mam Intel Core Quad 4x2,9Ghz grafika kuleje, tzn GeForce 8500GT 512mb, 2GB ram (tylko:/) i Vista ;-) a gram np w TDU, Lineage 2 (mmorpg, wciągająca. grałemw nią przez ponad rok, nie systematycznie, ale zawsze wracam na jakis czas na zabicie czasu. polegam:) )
sprzęt to : procek Inter Core 2 duo E6550, grafika Ati Radeon HD3870 512mb, 2GB ram Kingston 1066, a systemy to Windows XP i Vista Ultimate Gram w Pro Evolution Soccer 2009 (na padzie Logitech Cordless Rumblepad - bez pada gra w pesa to katorga
) TDU, GRID, Rfactor (z modem F1CTDP 2005 - liga F1) na kierownicy Logitech Formula Force Ex
Lubię też grać w gry typu Far Cry 2, Crysis (klawa Razer Lycosa i myszka Razer Deathadder) - gierki są bardzo przyjemne
Do tego monitorek Samsung 226BW i można grać w gry na najwyższym poziomie graficznym
Sprzętem nie będę się chwalił. Ale lubię prawie każdego rodzaju gry, zwłaszcza w których trzeba trochę pomyśleć i gdzie akcja non stop jest w ruchu. Jak na razie gram w Empire Earth, Rally champion ship 2000 ( najlepsza gra wyścigowa z tego względu że jest jedną z najbardziej rzeczywistych gier samochodowych)
Aaa tam, gadacie Najlepsze na PC to jest Need for Speed Porsche 2000. Race Driver: Grid czy też Burnout Paradise też są całkiem całkiem, ale to zręcznościówki raczej, zwłaszcza Burnout. No i pamiętam, że całkiem przyjemnie mi się również pogrywało swego czasu w Toca Rade Driver 3
Ja gram głównie w RTS-y (rożne: od Command and Conquer, przez rózne II-wojenne, jak np. World in Conflict, oraz takie jak Age of Empires), RPG( KOTOR, Wiedźmin, Baldurs Gate, Temple of Elemental Evil,) H&S jak Diablo II, nawet survival horror (Silent Hill II), gry akcji (Stranglehold, Max Payne, rewelacyjny Assassins Creed i podobne)... Jeszcze by długo wymieniać..... jak temat sie rowzinie to cos dopisze xD